Fakültemiz Öğretim Üyelerinin "AD Scientific Index-2023" Başarısı

“Uluslararası sıralama kuruluşu AD Scientific Index’in Google Scholar açık profillerine göre AD Scientific Index-2023 “Turkey Scientist and University Ranking 2023 Top 26.449 Scientists” listesi adscientificindex.com adresinde yayınlanmıştır.

216 ülke ve 19.492 üniversitedeki 1.082094 akademisyenin  yer aldığı listede; Türkiye adresli üniversite ve kurumlardaki en çok atıf alma sayısı ve son 5 yıldaki H indeksine göre yapılan inceleme doğrultusunda Fakültemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ertuğrul ŞAHMETLİOĞLU, Doç. Dr. Engin Cemal MENGÜÇ, Doç. Dr. Ekin ASLAN, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet GANİ ve Dr. Öğr. Üyesi Rıdvan DEMİR sıralamaya girmiştir. Öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

07 Ekim 2022 Cuma