Üniversite Oryantasyon Eğitimi

Fakültemiz Akademik ve İdari Personeli ile Öğrencilerimize yönelik Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının görevleri, öğrencilere sunulan hizmetler, yeni programın tanıtımı, ders kaydı, intibak, muafiyet vb. konularda öğrencilerden gelen sık soruların paylaşılmasını da kapsayan "Üniversite Oryantasyon Eğitimi" düzenlenecektir.

13 Ekim Perşembe günü saat 10:45'te Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek eğitime, özellikle birinci sınıf öğrencileri olmak üzere bütün öğrencilerimizin katılması beklenmektedir. Katılım sağlayan öğrencilerimiz; kendilerine akıllarındaki soruları sorma adına fırsat oluşturacaktır.

Not: Toplantının günü ve saati Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından öğrencilerin katılımının rahat olması için 5İ derslerine denk getirilmiştir. Öğrenciler derslerini daha sonra kayıttan izleyebilecektir.

10 Ekim 2022 Pazartesi