Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Dış Paydaş Toplantısı

Mezunlar, işverenler ve diğer üniversitelerin temsilcilerinin katıldığı Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü dış paydaş toplantısı yapılmıştır.

Katılımcılar:

• Doç. Dr. Engin Cemal MENGÜÇ (Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı)
  • Dr. Öğr. Üyesi Nimet KORKMAZ (Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı)
  • Dr. Öğr. Üyesi Ekin ASLAN  (Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı)
  • Dr. Öğr. Üyesi Rıdvan DEMİR (Doktor Öğretim Üyesi)
  • Arş. Gör. Buket ÇOLAK GÜVENÇ (Öğretim Elemanı)
  • Prof. Dr. Yakup HAMEŞ (İskenderun Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı)
  • Dr. Öğr. Üyesi Erdem ASLAN (Erciyes Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Doktor Öğretim Üyesi)
  • Elektrik-Elektronik Mühendisi Ali KABAKÇI (Kayseri OSB Elektrik İşletme Müdürü)
  • Elektrik-Elektronik Mühendisi Muhammed Mustafa BİÇİMVEREN (Kayseri Ulaşım AŞ. Akıllı ulaşım Sistemleri ve İş Geliştirme Müdürü)
  • Elektrik-Elektronik Mühendisi Mehmet Muzaffer KÖSTEN (Koç Bilgi ve Savunma Teknolojileri Kıdemli Elektronik Tasarım Uzmanı)
  • Elektrik Mühendisi Gökhan ATEŞ (Faston Elektrik Elektronik Otomasyon Şirketinin Sahibi)

Bölümümüzün ders kataloğu ve AKTS planlamaları görüşülmüştür.

08 Mayıs 2021 Cumartesi