Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Dış Paydaş Toplantısı

Mezunlar, işverenler ve diğer üniversitelerin temsilcilerinin katıldığı Bilgisayar Mühendisliği Bölümü dış paydaş toplantısı yapılmıştır.

Katılımcılar:

• Dr. Öğr. Üyesi Murat TAŞYÜREK (Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı)
  • Dr. Öğr. Üyesi Nuh AZGINOĞLU (Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı)
  • Dr. Öğr. Üyesi Ü. Serhat HIZLISOY (Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı)
  • Dr. Öğr. Üyesi Ü. Recep Sinan ARSLAN  (Doktor Öğretim Üyesi)
  • Arş. Gör. Sümeyye AYDIN (Öğretim Görevlisi)
  • Doç. Dr. Celal ÖZTÜRK (Erciyes Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlisi)
  • Bilgisayar Müh. Mustafa TAŞDEMİR (KCETAŞ Bilgi Teknolojileri ve İletişim Direktörü)
  • Bilgisayar Müh. Abdullah AVAN (Kayseri Belediyesi Yazılım Şube Sorumlusu)
  • Bilgisayar Müh. Bilal SEVEN (İltelis İleri Teknoloji Elektronik ve İletişim Sistemleri Mühendislik Bilgisayar San. Tic. Ltd. Şti. Şirket Sahibi)
  • Bilgisayar Müh. Şaban SELVİ (Kaski Yazılım Geliştirme ve Uygulama Şube Müdürü)
Bölümümüzün ders kataloğu ve AKTS planlamaları görüşülmüştür.

06 Mayıs 2021 Perşembe